Nuorisovastaavan esittely

7.10.2023

Moi kaikki! 

Olen Leena Lipponen, meidän Servicalaisten oman JHL:n jaoston uusi nuorisovastaava. Parin vuoden ajan olen toiminut Haapaniemen koululla ruokapalveluiden palveluvastaavana nauttien pienten ihmisten koululounaan järjestämisestä.

Liiton toiminta on minulle uusi ja ihmeellinen maailma, enkä edes esitä olevani näissä asioissa mikään viisas ja taitava. Se ei onneksi haittaa, koska ympärillä on niitä viisaita ja taitavia. 

Nuorisovastaavana toimin nuorten, ja meidän "nuorten", eli alle 35 vuotiaiden äänitorvena jaostomme asioissa. Minuun saa ottaa yhteyttä mikäli jokin asia mietityttää tai toivoisi saavansa viestiä kulkemaan jaostomme hallitukselle. 

JHL 863 on nimenomaan meidän Servicalaisten asialla, ja hallituksessa ollaan kiinnostuneita siitä mitä meidän nuorisolle kuuluu ja mitenkä osattaisiin olla avuksi. Tätä varten olen minä linkkinä meidän nuorten ja hallituksen välillä. Viestinviejänä, kaverina, tuttuna ketä nykäistä hihasta. 

Yritämpä tässä elämän ohessa teille myös muutaman kerran vuoteen jotain pientä kivaa puuhaakin järjestää, joten seuratkaahan kotisivuja ja sähköpostia! 

Toivottavasti pääsen pian tutustumaan Teihin kaikkiin, työn tiimellyksessä tai vapaalla!

Terkuin, Leena

jhl863.nuorisovastaava@outlook.com

041 3149084 

(puhelimeen vastaan oman elämän sallimissa rajoissa parhaiten ilta-aikaan)