TAVIKALLIO - JHL 863 YHDISTYKSEN VAPAA-AJAN PAIKKA


Tule ja viihdy Tavikalliossa.

Tavikallio on yhdistyksemme omistama kesänviettopaikka, joka sijaitsee Sorsasalossa Kallaveden rannalla. Virkistysalue on pääsääntöisesti tarkoitettu jäsenistön ja heidän perheidensä käyttöön 1.5-31.10(kesä) 1.11-30.4(talvi). Vuokrauspäivänä varausaika alkaa klo 14:00 ja päättyy varauksen viimeisenä päivänä klo 12:00.

Tavikallion soveltuu hyvin mm. kokousten ja perhejuhlien järjestämiseen. Ulkopuolista käyttöä on rajoitettu, mutta tietyin ehdoin se on mahdollista.
Huom! Päärakennuksen ulkovuoraus on uusittu syksyllä 2017!

Päärakennus (rakennettu 1947)

Alakerrassa sijaitsevat oleskelu ja kokoustilat, keittiö (täysi astiasto 50 henkilölle, kahvinkeittimet, liesi, mikroaaltouuni ja jääkaappi), WC sekä iso lasiterassi. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja parveke. Tavikalliosta löytyy makuupaikat 10:lle henkilölle.

Rantasauna

Puulämmitteinen sauna, pesuhuone, pukuhuone ja terassi. JHL 863:n jäsenenä, voit vuokrata pelkän rantasauna arki-iltaisin ma-to klo 17.00–22.00 edulliseen hintaan, 15 euroa/ilta

Grillikatos

Käytössä. polttopuut kuuluvat hintaan.


Loppusiivouksen jokainen vuokraaja hoitaa itse. Siivoamatta jätetyistä tiloista veloitamme 150 €/kerta

Varaukset tehdään täyttämällä alla oleva varauslomake, myös kesäkauden ulkopuolella anomukset tehdään täyttämällä varauslomake, varaukset käsitellään hallituksen kokouksissa.

Säännöt, hinnasto ja reittikartta löytyy alta, luethan ne :)

Täytä Tavikallion varauslomake, olemme teihin yhteydessä

Oletko yhdistksen JHL863 jäsen *
Siivous *