TAVIKALLIO - JHL 863 YHDISTYKSEN VAPAA-AJAN PAIKKA


Tule ja viihdy Tavikalliossa.

Tavikallio on yhdistyksemme omistama kesänviettopaikka, joka sijaitsee Sorsasalossa Kallaveden rannalla. Virkistysalue on pääsääntöisesti tarkoitettu työssäkäyvien jäsenien ja heidän perheidensä käyttöön 1.5-31.10(kesä) 1.11-30.4(talvi). Vuokrauspäivänä varausaika alkaa klo 14:00 ja päättyy varauksen viimeisenä päivänä klo 12:00

Koodit avainboxeihin, laskun ja muut tarvittavat tiedot saat sähköpostilla varauspäiväsi alkaessa, viimeistään klo 13.30. (Edellisellä vuokralaisella loppuu vuokrausaika klo 12.00 )

Tavikallion soveltuu hyvin mm. kokousten ja perhejuhlien järjestämiseen. Ulkopuolista käyttöä on rajoitettu, mutta tietyin ehdoin se on mahdollista.
Huom! Päärakennuksen ulkovuoraus on uusittu syksyllä 2017!

Päärakennus (rakennettu 1947)

Alakerrassa sijaitsevat oleskelu ja kokoustilat, keittiö (täysi astiasto 50 henkilölle, kahvinkeittimet, liesi, mikroaaltouuni ja jääkaappi), WC sekä iso lasiterassi. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja parveke. Tavikalliosta löytyy makuupaikat 10:lle henkilölle.

Sellainen seikkka kannattaa huomioida, että asiakkaan kannattaa ottaa kylmää vettä mukaansa talvi aikaa, esim. kahvivedeksi, koska vesiputkiston lämmitin (jäätymisenesto) lämmittää myös kylmänveden.

Rantasauna

Puulämmitteinen sauna, pesuhuone, pukuhuone ja terassi. JHL 863:n jäsenenä, voit vuokrata pelkän rantasauna arki-iltaisin ma-to klo 17.00–22.00 edulliseen hintaan, 20 euroa/ilta

Grillikatos

Käytössä. Polttopuut kuuluvat hintaan.

Loppusiivouksen jokainen vuokraaja hoitaa itse. Siivoamatta jätetyistä tiloista veloitamme 150 €/kerta

Tavikalliota ei vuokrata ajalla 1.11.2022 - 31.3.2023. Vuokrauslinkki otetaan käyttöön taas maaliskuussa, sitä ennen emme ota vastaan varauksia.

Koodit avainboxeihin, laskun ja muut tarvittavat tiedot saat sähköpostilla varauspäiväsi alkaessa, viimeistään klo 13.30. (Edellisellä vuokralaisella loppuu vuokrausaika klo 12.00 )

Säännöt, hinnasto ja reittikartta löytyy alta, luethan ne :)

Huomioihan muuttuneet Tavikallion vuokraus hinnat, sekä uusitut järjestyssäännöt vuodelle 2023!


Täytä Tavikallion varauslomake, olemme teihin yhteydessä

Netissä tehty varaus ei automaattisesti tarkoita sitä, että varaus on varma. Käsittelemme kaikki hakemukset hallituksen kokouksissa (sillä samalle päivälle on voinut tullut monia hakemuksia).Joten varaus on varma vasta, kun yhdistyksemme hallitus kuukausikokouksessaan antaa varmistuksen varaukselle.

Oletko yhdistyksen JHL863 jäsen
Siivous