TAVIKALLIO - JHL 863 YHDISTYKSEN VAPAA-AJAN PAIKKA

 

Tule ja viihdy Tavikalliossa.

Tavikallio on yhdistyksemme omistama kesänviettopaikka, joka sijaitsee Sorsasalossa Kallaveden rannalla. Virkistysalue on pääsääntöisesti tarkoitettu työssäkäyvien jäsenien ja heidän perheidensä käyttöön 1.5-31.10(kesä) 1.11-30.4(talvi). Vuokrauspäivänä varausaika alkaa klo 14:00 ja päättyy varauksen viimeisenä päivänä klo 12:00

Koodit avainboxeihin, laskun ja muut tarvittavat tiedot saat sähköpostilla varauspäiväsi alkaessa, viimeistään klo 13.30. (Edellisellä vuokralaisella loppuu vuokrausaika klo 12.00 )

Tavikallion soveltuu hyvin mm. kokousten ja perhejuhlien järjestämiseen. Ulkopuolista käyttöä on rajoitettu, mutta tietyin ehdoin se on mahdollista.
Huom! Päärakennuksen ulkovuoraus on uusittu syksyllä 2017!

Päärakennus (rakennettu 1947)

Alakerrassa sijaitsevat oleskelu ja kokoustilat, keittiö (täysi astiasto 50 henkilölle, kahvinkeittimet, liesi, mikroaaltouuni ja jääkaappi), WC sekä iso lasiterassi. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja parveke. Tavikalliosta löytyy makuupaikat 10:lle henkilölle.

Sellainen seikkka kannattaa huomioida, että asiakkaan kannattaa ottaa kylmää vettä mukaansa talvi aikaa, esim. kahvivedeksi, koska vesiputkiston lämmitin (jäätymisenesto) lämmittää myös kylmänveden.

Rantasauna

Puulämmitteinen sauna, pesuhuone, pukuhuone ja terassi. JHL 863:n jäsenenä, voit vuokrata pelkän rantasauna arki-iltaisin ma-to klo 17.00–22.00 edulliseen hintaan, 20 euroa/ilta

Grillikatos

Käytössä. Polttopuut kuuluvat hintaan.

Loppusiivouksen jokainen vuokraaja hoitaa itse. Siivoamatta jätetyistä tiloista veloitamme 150 €/kerta 

Varauskalenteri on poissa käytöstä 3.7 - 31.7. välisenä aikana. Voit tiedustella varaustilannetta numerosta 044 231 3934 

 

Koodit avainboxeihin, laskun ja muut tarvittavat tiedot saat sähköpostilla varauspäiväsi alkaessa, viimeistään klo 13.30. (Edellisellä vuokralaisella loppuu vuokrausaika klo 12.00 )

Säännöt, hinnasto ja reittikartta löytyy alta, luethan ne :)

Tavikallion vuokraus hinnat, sekä  järjestyssäännöt.

 

Varauskalenterissa näkyy joka maanantain kohdalla talkkarivuoro. Se ei tarkoita varausta, vaan se on muistutus meille, kuka sillä viikolla toimii talkkarina :) Tavikalliota voi siis varata myös sille päivälle.