Itä-Suomen JHL nuoret kokoustavat syksyllä 2022 seuraavasti

18.9.2022

Meidän hallituksen kokouspäivät on julkaistu! Tuu mukaan, vaikka ihan vain katsomaan ja kuuntelemaan


Seuraava ja tämän syksyn ensimmäinen kokous on ensi viikon to 29.9. Aloitamme kokouksessa toiminnan suunnittelua vuodelle 2023, joten nyt on hyvä mahdollisuus vaikuttaa!

Muutama tärkeä huomio:

Kokoukset ovat avoimia kaikille Itä-Suomen alueella asuville alle 35-vuotiaille jäsenillemme. Olet siis tervetullut kokoukseen ilman mitään velvoitteita mistä päin Itä-Suomen aluetta tahansa.

Kokoonnumme hybridimallilla, eli sekä aluetoimistoilla Joensuussa ja Kuopiossa että Teamsissa etäyhteydellä - voit siis osallistua mukaan myös etänä! (Poikkeuksena syyskuun kokous, jossa Joensuussa on vain etä mahdollisuus, ei aluetoimistoa)

Pyydämme ilmoittautumisia viimeistään edellisenä päivänä Marjalle (marja.karmala@jhl.fi; puh. ‪0505126868‬, myös tekstiviesti ja Whatsapp), koska aluetoimistoilla on tarjolla kokouksissa aina pientä purtavaa. Tai jos osallistut etänä, saat Marjalta kokouslinkin sähköpostiin kyseisen kuun kokoukseen kokouspäivänä.

Me nuoret vasta harjoittelemme kokouksissa kokouskäytänteitä, eikä meillä homma ole aina niin justiinsa tai niin vakavaa.

Pyrimme pitämään kokoukset rentoina ja keskustelevina. Kokouksiin osallistuminen myös jäsenenä on mahtava ja oiva tapa vaikuttaa siihen, millaista nuorten toimintaa haluat omalle alueellesi järjestettävän.

Kokouksen kestoa on ennakkoon vaikea arvioida, koska kesto riippuu aina kokouksissa käsiteltävien asioiden laajuudesta ja määrästä. Tähän asti kokoukset ovat kestäneet keskimäärin noin 1-2h riippuen käsiteltävistä asioista.

Nähdään kokouksissa!

Katso liitteestä myös muut kokousajat :)