Alkuvuoden kuulumiset

15.2.2024

Hyvää alkanutta vuotta kaikille. 😊

Vuoden vaihtuessa hallituksen kokoonpanossa tapahtui muutoksia, saimme muutaman uuden hallituksen jäsenen, myös puheenjohtajamme vaihtui.

Hyvinvointialueet aloittivat viime vuonna toimintansa, jonka myötä myös meidän jäsenmäärämme kasvoi reilusti. Nyt meitä on JHL 863.laisia on koko Pohjois-Savon hyvinvointialueella.

 Olemme iso yhdistys, niin maantieteellisesti kuin ammatillisestikin.

Vaikka tärkein työmme yhdistyksenä on edunvalvonta, emme voi unohtaa myöskään vapaa-aikaa. Sieltähän ammennamme voimaa myös työhömme.

Vapaa-aikajaostomme työstää ja kehittää toimintaa jäsenistön toivomusten mukaan. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä meihin niin ideoidaan yhdessä. Maakunnista tulleita ideoita kaivataan kovasti. 😊

Viime vuodesta lähtien markkinoimme jäsenetujamme myös maakuntiin, tästä esimerkkinä Tuurin ostosretki. Tarkoituksenamme oli lähteä matkaan kahdella bussilla, joista toinen olisi lähtenyt matkaan Varkaudesta keräten kyytiin matkalaisia sen matkan varrelta ja toinen Iisalmesta, keräten matkalaiset kyytiin sen matkan varrelta. Vähäisen osallistujamäärän vuoksi jouduimme perumaan Varkaudesta lähtevän kyydin.

Jouluruokailua ajattelimme Varkauteen ja Iisalmeen, kummatkin jouduttiin perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Iloksemme Kaavilta, Juankoskelta ja Kiuruvedeltä oltiin yhteydessä meihin ja he järjestelivät itselleen sopivan ajankohdan ja ruokailivat jouluruuan ”omalla kylällä”. 😊

Seuraa ilmoitteluamme yhdistyksen kotisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja sähköpostiin tulleista tiedotteista. Tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissämme.

Paperisten jäsenlehtien postitus on päätetty lakkauttaa painatus- ja postituskulujen hintojen nousun vuoksi.

 

JHL 863 hallitus