Alkukes√§n tervehdys sinulle ūüėä sielt√§ se kes√§ keikkuen tuleepi.

20.5.2023

Alkukes√§n tervehdys sinulle ūüėä sielt√§ se kes√§ keikkuen tuleepi.

Muistatko kuinka sinun edunvalvontasi ketju toimii? Keneen otat ensi yhteyttä?

Edunvalvonnan ketjulla tarkoitetaan kaikkia niitä toimijoita, jotka ottavat tarvittaessa hoitaakseen yksittäisen jäsenen asian. Paikallistasolla sovitaan nykyisin monista palvelussuhteen ehtoihin liittyvistä asioista.
Asioiden käsittely ja selvittelyt etenevät nopeammin, kun asioita hoidetaan ketjun mukaan.

Luottamushenkilöt ja pääluottamushenkilöt tuntevat paikalliset olosuhteet ja paikalliset sopimukset paremmin kuin esim. keskustoimiston päivystäjät. Samoin työsuojeluasiamiehet ja työsuojeluvaltuutetut tuntevat paikalliset menettelytavat.

Ensin selvität asian esihenkilön kanssa, jos se ei tuota tulosta, tai asiaa et jostain syystä halua selvittää ensin esihenkilön kanssa, muista se mainita luottamushenkilölle yhteydenottotilanteessa.

Alakohtainen luottamushenkilö on se, johon otat ensin yhteyttä. No kuka hän on, etkö tiedä tai muista.

No minäpä kerron.

LT 1 (Laitoshuollon- ja välinehuollon palvelut). Päivi Ahonen puh. 044 4261 857 paivi.ahonen@servica.fi

Luottamusmies päivä: parillisen viikon keskiviikko 

LT 2 Ruoka- ja monipalvelut) Päivi Asikainen puh. 044 4260 099  paivi.asikainen@servica.fi

Luottamusmies päivä: parittoman viikon perjantai

LT 3 (Kiinteistö-, sairaala- ja talotekniikka-, apuvälinehuoltopalvelut, materiaali- ja täyttöpalvelut sekä kuljetus- ja potilaskuljetuspalvelut) Toni Karkkonen puh. 044 4260 502 toni.karkkonen@servica.fi

Luottamusmies päivä: parillisen viikon torstai

Pääluottamushenkilölle soitetaan vasta sitten, jos ei mikään muu kanava pysty auttamaan.

Eini Kirsikka-aho, puh. 044 4261 229 eini.kirsikka-aho@servica.fi

Mitä muuta sinulle kuuluu, joko on lomasuunnitelmat valmiina ja reissukassit pakattu, etkö tiedä mihin menisit. Katso liiton jäsenedut majoituksista ympärisuomen, ja muistathan meidän oman Tavikalliomme, jota jäsenenä voit varata käyttöösi. Muista kesäeduista ilmoittelemme myöhemmin yhdistyksen kotisivuilla, joten muistahan ottaa aktiiviseen seurantaan jhl863.fi

Tavikallioon kaivataan myös talkooapua välillä, se on kuitenkin kaikkien jäsenten oma paikka, joka myös vaatii kunnostamista ja huoltamista. Rohkeasti toimintaan mukaan, ja jos haluat varata itsellesi ns. talkkarivuoron ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Nyt sitä pyöritetään hallituksen ja muutaman muun voimin, mutta kaikilla on mahdollisuus osallistua talkkaritoimintaan.

Toimintaamme liittyen kaikenlaisia ehdotuksia ja toiveita otetaan vastaan mielellään. Muistetaan kuitenkin, että kohtuus kaikessa järjestämisessä, mieti mitä olet itse valmis maksamaan saadaksesi joitain tapahtumia alueellisellesi ja muista myös, että hallitus pyrkii kohtelemaan kaikkia jäseniä tasavertaisesti etujen suhteen.

Heinäkuun hallitus lomailee yhdistystoiminnan puitteissa ja elokuussa taas jatkamme kokoustamista.

Syksyllä on myös SYYSKOKOUS, johon toivon runsasta osanottoa, silloin valitaan mm. seuraavan toimikauden toimihenkilöt. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Aurinkoista kes√§√§ kaikille JHL863:n j√§senille ūüėä T: Arja