Koulutus

 

Oman yhdistyksen koulutusstipendi

 

Vuodelle 2019 Koulutusstipendi jaetaan yhdistyksen jäsenille anomuksesta.Stipendin saamiseksi koulutuksen pitää olla omaa ammattia tukeva. Hakemuksen liitteeksi on
laitettava kopio tutkintotodistuksesta. Yhdistyksen hallitus käsittelee hakemukset kokouksissaan ja myöntää stipendit talousarvion puitteissa.

 

Itä-Suomen aluetoimisto kouluttaa

 

JHL:n aluetoimisto järjestää vuosittain noin 30 koulutustilaisuutta. Koulutukset on tarkoitettu JHL:n jäsenille sekä opiskelijajäsenille.

Ammatillista koulutusta järjestetään. mm. ruokapalvelun henkilöstölle, laitoshuoltajille, kiinteistönhoitajille jne.  

Tervetuloa koulutukseen!


2020 koulutuksiin pääset täältä

Alueellinen koulutus jakaantuu edunvalvonta-, työsuojelu-, järjestö- ja ammatilliseen koulutukseen. Edunvalvonta- ja työsuojelukoulutukset ovat koulutussopimuksen mukaisia palkallisia koulutuksia.

Ammatillisten opintopäivien osalta toivomuksena on , että osallistujat voivat osallistua koulutukseen työaikana ja että työnantaja suorittaisi osallistumismaksun, joka on JHL:n jäseniltä 30 euroa ja muilta 60 euroa. Osallistumismaksu sisältää luennot, ruokailun ja kahvit.

JHL:n jäsenille korvataan matkakulut seuraavasti: yksin matkustaessa jäsenelle korvataan matkakulut linja-autotaksan mukaisesti. Kurssilaiselle, jonka kyydissä on vähintään yksi matkusta, maksetaan kilometrikorvaus oman auton käytöstä. JHL:n opiskelijajäseniltä ei peritä osallistumismaksua, eikä heidän matkakulujaan korvata.

Peruutusmaksu 30 euroa 1-2 päivän kurssit, jos peruutus tulee viikkoa tai myöhemmin ennen kurssia. Jos syynä sairaus tai saa toisen henkilön tilalle, ei peruutusmaksua peritä.

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Aluetoimiston palkallisille kursseille voi ilmoittautua Jäsenpalvelut 24 - kautta. Jäsenpalveluihin kirjaudutaan omilla jäsentunnuksilla.
Ilmoittautumiset kaikkiin koulutuksiin myös sähköpostitse: ita-suomi@jhl.fi tai puhelimitse 010 7703 650.
Ilmoittautuessa tarvitaan nimi, jäsennumero, mahd. ruoka-aineallergiat ja osallistumismaksun laskutusosoite. Kaksipäiväisten koulutusten osalta lisäksi majoitustarve.

Yhdistyksemme tukee jäsenten osallistumista opintopäiville maksamalla niistä tulleet osallistumiskustannukset. Jäsenten omaehtoista koulutusta tuetaan hakemusten perusteella harkinnan mukaan.